Ons clubgebouw is een gezellig onderkomen voor de tuinleden die na het werk iets van ontspanning zoeken, gezellig wat verhalen of ervaringen uitwisselen of gewoon een potje biljart willen spelen. Dit onder het genot van een kopje koffie en thee of een andere verfrissing. Ook vinden er het hele jaar door diverse activiteiten voor jong en oud plaats. Zo worden er geregeld klaverjasavonden georganiseerd. Kijk in de agenda op de homepage en op de informatieborden voor de meest recente evenementen.

Vanaf 1 juni tot en met einde zomervakanties is het clubgebouw geopend op zaterdag en zondag. Hou de infoborden in de gaten voor de openingstijden.

 

Er is een moderne keuken waar lekkere snacks kunnen worden bereid. Ook hebben we tijdens het hoogseizoen voor de kinderen een ruim assortiment ijsjes. Onze vrijwilligers staan graag voor je klaar! 

Bij het clubgebouw hangt een AED (voor reanimatie). Er is een speeltuin en een trampoline. 

 

Clubgebouw afhuren

Tevens is het clubgebouw af te huren. Van zakelijke bijeenkomsten tot familiefeesten, het clubgebouw heeft alles wat je nodig hebt om jouw evenement tot een succes te maken.

Of het nu een klein of groot evenement betreft, met een capaciteit tot 120 personen bieden we je alle ruimte om van jouw evenement een succes te maken.


Als lid van de vereniging is het clubgebouw het gehele jaar door af te huren, tegen een gereduceerd tarief (al vanaf € 75,-) Voor familieleden van een lid hanteren we ook een gereduceerd tarief.

 

Maar ook extern is het clubgebouw af te huren. Echter is de zomervakantie (13 juli t/m 25 augustus) exclusief voor tuinleden.

 

Het clubgebouw bevat diverse faciliteiten:

  • Beamer met kabelfunctie;

  • Geluidsapparatuur;

  • Een mengpaneel en toegang tot Spotify;

  • Diverse sfeer/feestverlichting;

  • Zitplek voor maximaal 60 personen (verschillende opstellingen mogelijk);

  • Mogelijkheid om het te laten versieren of zelf te versieren;

  • Eigen catering is niet mogelijk
  • Speeltuin voor de kinderen
  • Buiten het seizoen extra parkeergelegenheid voor het clubgebouw tijdens evenementen.

Informeer naar de diverse mogelijkheden door een e-mail te sturen naar verhuur@devenhoeve.nl of vul onderstaand formulier in.

Naast het clubgebouw vind je het kantoor van het bestuur en de tuinwinkel.

Tevens is naast het clubgebouw een perscontainer en bakken voor het huisvuil te vinden. Het niet toegestaan om hier grofvuil, huisraad, bouwafval en puin neer te zetten. U dient dit zelf af te voeren naar het dichtstbijzijnde milieupark aan de Nikkelstraat 131 te Rotterdam.